top of page

Superbowl thema bij ING BWO (Bank Wide Operations)

Bijgewerkt op: 4 jun. 2020

Op de kunstgrasmat tussen de opgebouwde tribunes maakte de medewerkers van ING kennis met het American Football.


Tijdens de presentatie kwamen de overeenkomsten tussen American Football en het bedrijfsproces van ING naar voren. Door de vele metaforen, werden thema's zoals Operational Excellence in beeld gebracht en vertelde ex-NFL speler Pascal Matla hoe dit terugkomt in het American Football en hoe men hiermee omgaat. American Football is namelijk een teamsport, met ruim 30 verschillende specialisten die allemaal op het hoogste niveau samenwerken.

"Tijdens een teamevent met 140 ING-ers hebben Pascal en Richard samen met onze directeur een co-presentatie gegeven waarbij American Football gelinkt werd aan ons werk."


Wat een topervaring!

Wat een topervaring om met het team van Pro Football Clinics te werken! Geweldig leuk om de overeenkomsten te ontdekken tussen American Football en werk, nooit gedacht dat er zoveel raakvlakken zijn met het (bedrijfs-)leven! De samenwerking met het team verliep zeer professioneel en prettig en ik kan Pro Football Clinics van harte aanbevelen!”

Ilse Heutink – Andes, programma manager bij ING.


Actief gedeelte


Tijdens het ‘Super Bowl Event’ hebben we een American Football clinic gegeven waarbij 2 x 70 medewerkers van ING kennis gemaakt hebben met de sport. "De verschillende lagen binnen de sport (het tactische, fysieke, mentale, teamaspecten) geven oneindig veel mogelijkheden en metaforen om voor elk willekeurig bedrijf een fantastisch programma in elkaar te zetten." Aldus Ilse Heutink.


Wilt u American Football ook gebruiken om de thema's van uw bedrijf te bespreken. Neem dan contact met ons op.

Comments


bottom of page