top of page

Uniek Bedrijfsevent

Vanaf €28,50 per persoon

Sportief bedrijfsuitje

Verras uw collega's met iets unieks!
Een leuke activiteit kiezen voor een bedrijfsfeest is altijd lastig. Voor bedrijven die dingen net even wat anders aan willen pakken verzorgen wij een unieke American football beleving. Ervaar samen met uw collega's hoe het is een American football speler te zijn!

American Football als bedrijfsuitje

American Football is heel geschikt voor teambuilding doeleinden. Samenwerking is een van de kernwaarden van deze, over het algemeen ruige sport. Wij hebben onze clinics zo ingericht dat onze clinics toegankelijk zijn voor iedereen. Wij zorgen er voor dat iedereen kan ervaren hoe het is om een touchdown te vangen of om een tackle te maken. Ideaal voor bedrijfsuitjes om gezamenlijk de doelen te bereiken en door het unieke karakter van de sport een intense, leerzame maar vooral een erg leuke activiteit om als bedrijfsuitje te doen!  

Hoe ziet een clinic voor een bedrijfsuitje er uit?

Tijdens onze clinics zorgen onze instructeurs er voor dat alle medewerkers ervaren hoe het is om een American football speler te zijn. De clinics kunnen zowel op onze thuisbasis in Alphen aan den Rijn als op overige locaties in Nederland verzorgd worden. Met een helm en schouderbescherming zijn alle collega's ineens even breed! Wij behandelen alle basisfacetten van de sport, denk hier bij aan gooien, vangen, blocken en natuurlijk het tackelen! Onze instructeurs zullen het volledige team motiveren dat extra stapje voor elkaar te zetten! 

Wij focussen bij deze oefeningen op samenwerking, samen oplossingen zoeken en natuurlijk heel veel plezier hebben met zijn allen. Wij zijn erg flexibel en kunnen onze clinics altijd naar uw wensen aanpassen, dus als er specifieke wensen zijn houden wij hier altijd rekening mee. American football is in basis een full contact sport, maar wij hebben onze clinics zo ingericht dat het contact zeer beperkt (voornamelijk op stootkussens) is en veilig is voor iedereen. 

Ervaringen van andere bedrijven
lezing.jpg

"De samenwerking met het team verliep zeer professioneel en prettig en ik kan Pro Football Clinics van harte aanbevelen!"

-

ING

Sportief vrijgezellenfeest - American Football

Voor iedereen

"Het enthousiasme dat de mannen op ons overbrachten was enorm. Het hele team heeft zich deze dag dan ook maximaal ingezet.

 

Het was een goed georganiseerde,leerzame, maar vooral toffe dag.

 

 

-

Salesrecruiters

Sportief bedrijfsuitje American Football

"Geweldig leuk om de overeenkomsten te ontdekken tussen American Football en werk, nooit gedacht dat er zoveel raakvlakken zijn met het (bedrijfs-)leven!"

-

ING

201804281447-IMG_1779.jpg

Metaforen

De verschillende lagen binnen de sport (het tactische, fysieke, mentale, teamaspecten) geven oneindig veel mogelijkheden en metaforen om voor elk willekeurig bedrijf een fantastisch programma in elkaar te zetten. ”

-

ING

Clinic met lezing

Raakvlakken

Maak Uw American Football beleving compleet 

  • Koffie en thee arrangement

  • Een gepersonaliseerde American Football jersey (wedstrijdshirt) 

  • Obstakelparcours

  • Een lekker drankje na afloop

  • Limited drankarrangement

  • Unlimited drankarrangement

  • Echte American football​

  • Sluit de dag met een luxe BBQ-arrangement

€ 3 p.p.

€ 75,- 

Gratis vanaf 10 personen

€ 2,50 per drankje

Vanaf € 7,- p.p

Vanaf € 15,- p.p

€ 35,-

Vanaf 26,50 p.p

Clinic op maat

Onze clinics voor bedrijven zijn volledig toegespitst op uw wensen. Wij kunnen verschillende extra aspecten aan onze clinic toevoegen of juist andere achterwegen laten. Dit gebeurd allemaal in overleg met u, wij luisteren naar u wensen en ideeen en passen daar de clinic op aan. Op deze manier blijft de clinic toegankelijk voor iedereen en geschikt voor zeer uiteenlopende groepen.

Borrelen en eten

Thee en koffie vooraf? Een boeiende lezing? Een drankje achteraf? Een echt American football shirt, compleet gepersonaliseerd voor uw bedrijf als aandenken? De dag mooi afsluiten met een heerlijke BBQ? Dit zijn allemaal opties waar wij veel ervaring mee hebben, maar wij staan uiteraard open voor uw specifieke suggesties.

Lezingen

Voormalige internationals en NFL-spelers (hoogste Amerikaanse competitie) nemen het publiek mee in een kijkje bij de mooiste teamsport ter wereld. De unieke link tussen deze keiharde sport en het bedrijfsleven naar voren. Dit gebeurt door interactieve, hands-on voorbeelden en een visuele presentatie. American Football is bij uitstek de teamsport waar vele metaforen te vinden zijn voor de uitdagingen binnen uw bedrijf. 

 

Wij “tackelen” de uitdagingen waar het bedrijf tegenaan loopt. Vervolgens vertalen deze naar de uitdagingen die wij tegen komen bij American football.

bottom of page