top of page

Sportief vrijgezellenfeest

Vanaf €28,50 per persoon

Uniek onderdeel van het vrijgezellenfeest

Een sportief begin van het vrijgezellenfeest

Wanneer je denkt aan vrijgezellenfeesten komen dezelfde activiteiten vaak terug. Een American Football clinic is dit keer iets heel anders. Transformeer met jullie hele groep tot echte American Football spelers en begin het vrijgezellenfeest met een sportieve activiteit! De clinics voor vrijgezellenfeesten zijn voor iedereen toegankelijk. Jong of oud, sportief of onsportief, man of vrouw, voor iedereen is er een plek in het American Football team. Iedereen stapt met een grote glimlach van het veld!

 
 

Hoe ziet een American Football clinic voor het vrijgezellenfeest er uit?

Voor iedereen hangt er een American Football outfit klaar. De vrijgezel hangt er een verrassing voor hem klaar ;-)

In kleedkamer staat de muziek aan en gaan de zwarte strepen onder de ogen. Na de transformatie tot echte American Football spelers, met een helm en schouderpads leren jullie onder onze begeleiding de basisonderdelen van “de mooiste teamsport ter wereld”. Tijdens de American Football clinic kan je helemaal los gaan op de blockmachine, tacklebags en stootkussens. We leren jullie gooien & vangen, blocken, tot het maken van echte tackles. Dit gebeurt op een veilige manier en het contact is voornamelijk op de stootkussens. Jullie bepalen zelf de intensiteit en wij passen de clinic op jullie wensen aan. De clinic wordt afgesloten met een partijspel.

Hierna volgt het obstakelparcours voor de vrijgezel. Bij een vrijgezellenfeest hoort de vrijgezel natuurlijk wel "in het zonnetje"gezet te worden. De vrijgezel krijgt dus voor de gelegenheid het mascottepak (eventjes) aan en wellicht moet hij wel een drankje atten. Uiteraard sluiten de clinic gepast af met een welverdiend drankje voor iedereen!

De clinic duurt 2 á 2,5 uur. Dit kan natuurlijk iets uitlopen, maar ook iets ingekort worden als jullie weer snel weg moeten.  

Clinic op maat

Onze clinics voor vrijgezellenfeesten zijn volledig toegespitst op uw wensen. Wij kunnen verschillende extra aspecten aan onze clinic toevoegen of juist andere achterwegen laten. Dit gebeurt allemaal in overleg. Op deze manier blijft de clinic toegankelijk voor iedereen en geschikt voor zeer uiteenlopende groepen. Het belangrijkste is dat iedereen met een glimlach het veld afstapt!

Wij verzorgen clinics op verschillende locaties. De meest ideale locatie is onze thuisbasis in Alphen aan den Rijn, hier hebben wij onze meeste materialen en kunnen wij de beste American Football ervaring creëren. In overleg kunnen we ook clinics op andere locaties verzorgen. Denk hier bij aan andere sportvelden, parken of zelfs op het strand!

Willen jullie de dag afsluiten met wat drankjes? Een mooi aandenken voor de vrijgezel of een volledige BBQ ?

Maak Uw American Football beleving compleet 

  • Koffie en thee arrangement

  • Een gepersonaliseerde American Football jersey (wedstrijdshirt) 

  • Obstakelparcours

  • Een lekker drankje na afloop

  • Limited drankarrangement

  • Unlimited drankarrangement

  • Echte American football​

  • Sluit de dag met een luxe BBQ-arrangement

€ 3 p.p.

€ 75,- 

Gratis vanaf 10 personen

€ 2,50 per drankje

Vanaf € 7,- p.p

Vanaf € 15,- p.p

€ 35,-

Vanaf 26,50 p.p

Reviews
Sportief vrijgezellenfeest - American Football

Een echte aanrader als je een sportief uitje zoekt!

-

Sjors van Liempt

201804281447-IMG_1779.jpg

Het was in één woord: "geweldig!"

-

Maarten Dinkla

Sportief bedrijfsuitje American Football

Wij hebben een top clinic gehad die perfect op maat was afgestemd

-

Pim de Kok

Sportief vrijgezellenfeest - American Football

De clinic was het hoogtepunt van onze dag!

-

Robert Kuijpers

Lees de ervaringen van de deelnemers
bottom of page