top of page

Hans, de vrijgezel, in het mascotte pak.

Bijgewerkt op: 9 apr. 2021

Afgelopen weekend was het Hans zijn laatste weekend als vrijgezel, hij stapt samen met Olga in het huwelijksbootje. Samen met zijn vrienden was het tijd voor een sportief uitje tijdens het vrijgezellenweekend en Pro Football Clinics organiseerde dit!


Omdat Hans en zijn vrienden vooral nieuwe sporten wilde proberen kwamen zij bij Pro Football Clinics uit, ze hebben wel eens een clinic ijshockey gevolgd en nu was het tijd voor het stoere American Football.


Hoe zag de dag eruit?


De mannen werden welkom geheten met een bakje koffie, en net als echte professionals hingen shoulder pads, jerseys en de helmen voor de mannen klaar in de kleedkamer. Voor Hans was er natuurlijk een speciale outfit, hij mocht tot zijn verbazing in het mascotte pak aantreden! Alle onderdelen van het spel kwamen aan bod, er werd geblockt op de tackle-machine, tackles werden gemaakt op tackle bags, de techniek werd aangeleerd door de Quarterback van het Nederlands Elftal en tijdens de waterbreak kwam het whiteboard tevoorschijn. Het spel werd verder uitgelegd en de mannen begrepen binnen no-time het hele spelletje. Ze stelde allerlei vragen en de international bracht zijn passie voor het spel over op de mannen! Ze wilden dan ook weer snel aan de slag, een spelvorm zorgde ervoor dat de clinic bijna op zijn eind was. Hans liet nog even zien dat hij naast vrijgezel ook een zeer goede kicker was, want hij trapte als een volleerde professional de bal tussen de palen!

Maar voor Hans was de clinic nog niet voorbij, hij moest nog een obstakel run voltooien en niet voordat het eerste biertje helemaal leeg was!


De mannen waren enorm voldaan na afloop van de clinic en werden beloond met een lekker biertje in de zon! Het vrijgezellenweekend was zeer succesvol begonnen, Hans ging verder in zijn American Football Jersey en wat de rest van de avond gebracht heeft is een groot vraagteken!


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, klik dan hier!

Kommentare


bottom of page