top of page

Welkom in dewereld van American Football

gebruik de metaforen van het American football 

Een sportief bedrijfsuitje
Door iets actiefs met elkaar te ondernemen, ben je helemaal weg uit de werksfeer en leer je je collega’s weer op een andere manier kennen.
Obstakelparcours

American Football heeft zeer unieke eigenschappen die toegepast kunnen worden binnen andere sporten. 

1. Je vertrouwt elkaar

Teamwork is een van de kerneigenschappen van de American Football clinic. Samenwerken en op elkaar vertrouwen is daarbij erg belangrijk. Dit gevoel van vertrouwen blijft echter niet beperkt tot die ene opdracht. Later op de werkvloer zal dit vertrouwen nog aanwezig zijn, iets dat alleen maar positief kan bijdragen aan de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

 

2. Je communiceert beter

Strategy Goede communicatie is bij veel bedrijven van groot belang! Bij een teamuitje moet je samen één einddoel bereiken. Bij deze taak is communiceren natuurlijk the key to success. Als dan uiteindelijk het doel bereikt is, kan het team alleen maar trots zijn. Let er wel op dat je de juiste mensen in één team zet.

3. Je leert elkaar anders kennen

Discipline Je collega’s zie je soms vaker dan je partner. Dat betekent dat je een bepaalde band met ze opbouwt. Afgezien van de collega’s waarmee je misschien af en toe uit eten gaat of naast het werk afspreekt, ken je het grootste gedeelte van je collega’s wellicht alleen via werk. Doordat je tijdens teambuilding met hele andere activiteiten bezig bent, leer je jouw collega’s op een hele andere manier kennen. Misschien is die ene collega waarmee je op de werkvloer niet zoveel gemeen hebt, in het dagelijkse leven wel heel iemand anders.

4.  Je smeedt samen een band.

Fun. Samen ergens voor bikkelen, zorgt voor een band. 

Voetenwerk, samenwerking, zone coverage. 

Football stance , houding, gebruik maken van het lichaam. Spelinzicht, afstemming van de looplijnen. 

Ervaar een American Football training en doe allemaal verschillende oefeningen die je mee kunt nemen naar je eigen sport. Opbouw van een training, structuur van een training. Hoeveelheid herhalingen. 

Specialismes, samenwerken, team. 

Clockmanagement. 

De clinic is een unieke manier om de teamspirit te verhogen. Samenwerken, nieuwe dingen ervaren. Kom achter nieuwe sterktes van je spelers. Wie heeft er bijvoormeeld meer inzicht. Spelinzicht wordt sterk zichtbaar. 

Van richting veranderen, voetenwerk en heupendraaien. 

man coverage, zone coverage. 

Win mentaliteit, one on one's

Repetition, repetition, repetition. 

Perfecte interne communicatie, tevreden werknemers en dus een hogere productiviteit. Een goede sfeer op de werkvloer is onbetaalbaar. Kan de teamspirit bij sommige bedrijven niet meer stuk, bij andere organisaties is het lastig om zoveel mensen met de neuzen naar dezelfde kant te laten wijzen. Teambuilding kan dan uitkomst bieden. Lees hieronder waarom teambuilding zo onmisbaar is én waarom elk bedrijf in teambuilding zou moeten investeren.

HOMEPAGE

Een American Football clinic kan aangepast worden aan de doelgroep. 

Meer, minder contact. 

ram.png
helmet.png
megaphone.png
score (1).png
score.png

Maak de American Football beleving compleet

€ 3 p.p.

€ 75,- 

Gratis vanaf 10 personen

€ 2,-

€ 26,50 p.p.

€ 125,- add on

  • Koffie en thee arrangement

  • Een gepersonaliseerde American Football jersey (wedstrijdshirt) 

  • Obstakelparcours

  • Een lekker drankje na afloop

  • Sluit de dag met een luxe BBQ-arrangement

  • De clinic gegeven door voormalig aanvoerder 
    van het Nederlands team.

Reactie Centraal Planbureau

“Voor mij was dit echt een van de beste bedrijfsuitjes, eentje om nooit te vergeten. Allereerst was de clinic erg goed verzorgd! We kregen les van de quarterback van drievoudig landskampioen Alphen Eagles en tevens aanvoerder van het Nederlands team. Zijn enthousiasme sloeg gelijk over op het hele CPB-team. Vervolgens kwamen de verschillende facetten van de sport uitgebreid aan bod, variërend van werken met de bal tot en met het tackelen. Iedereen was erg enthousiast en hierover is nog lang gesproken op de werkvloer. Erg jammer dat ik deze coole sport nu pas, op 39-jarige leeftijd, heb kunnen ontdekken. Dit had ik echt 25 jaar eerder moeten weten!”

bottom of page