Vanaf €28,50 per persoon

American Football - de mooiste teamsport ter wereld

American Football clinics

American Football voor iedereen!

De American Football clinic van ProFootball Clinics is een unieke beleving waar iedereen aan mee kan doen.
Bepaal je eigen intensiteit op de stootkussens, tacklebags en blockmachines. 

Beleef ieder onderdeel van de mooiste sport ter wereld. Waan je in de rol van Offensive Line (dat zijn enorme gasten van 120+ kilo) en duw samen de blockmachine naar achteren. Laat al je frustratie gaan en maak een tackle op één van de tacklebags. Ben jij de nieuwe Quaterback en heb jij een talent om die "gekke" ovale bal te gooien? Daag elkaar uit in een gecontroleerde setting en ga de "Battle" aan. American Football heeft zoveel verschillende aspecten dat iedereen wel ergens een talent voor heeft. Maar het belangrijkste...

Iedereen stapt met een glimlach het veld af!

Teamwork, strategy, discipline & fun!

Wat ze over ons zeggen

“Wat een topervaring om met het team van Pro Football Clinics te werken! Tijdens een teamevent met 140 ING-ers hebben Pascal en Richard samen met onze directeur een co-presentatie gegeven waarbij American Football gelinkt werd aan ons werk. Geweldig leuk om de overeenkomsten te ontdekken tussen American Football en werk, nooit gedacht dat er zoveel raakvlakken zijn met het (bedrijfs-)leven!

Sportief vrijgezellenfeest - American Football

Afgelopen weekend was het Hans zijn laatste weekend als vrijgezel. Samen met zijn vrienden was het tijd voor een sportief uitje tijdens het vrijgezellenweekend en Pro Football Clinics organiseerde dit! Omdat Hans en zijn vrienden vooral nieuwe sporten wilde proberen kwamen zij bij Pro Football Clinics uit, ze hebben wel eens een clinic ijshockey gevolgd en nu was het tijd voor het stoere American Football.

201804281447-IMG_1779.jpg

Wij hadden als vriendengroep een clinic geboekt bij ProFootball Clinics. Het was een geweldige ervaring om kennis te maken met American Football. De begeleiding van Jordy en Richard paste perfect bij de sfeer in de groep: betrokken en sportief. We begonnen echt op nul, maar...

Lees verder >

Superbowl thema bij ING,
bedrijfsevent

1/1
Waarom een American Football clinic?

De mooiste teamsport ter wereld

Ervaar alle onderdelen van de mooiste teamsport ter wereld. In de kleedkamer hangen de shoulderpads en helmen, de muziek staat aan en de zwarte strepen mogen onder de ogen. Iedereen heeft zijn specialisme en moet samenwerken om een TOUCHDOWN te kunnen scoren.  

Voor iedereen geschikt

Elke deelnemer bepaald zijn of haar eigen intensiteit. Het fysieke contact is voornamelijk op stootkussens, tacklebags en blockmachines zoals jullie misschien wel eens in een American Football film hebben gezien. De clinic is ook mogelijk in een NON-contact variant, Flag Football.  

Fun

Het enthousiasme van de instructeurs neemt jullie mee in deze unieke beleving. De clinic is zeer laagdrempelig en hierdoor heeft iedereen het naar zijn zin. De positieve energie die ontstaat tijdens de clinic zorgt ervoor dat iedereen voldaan en met een GLIMLACH het veld af gaat. 

Wat maakt de American Football clinic uniek?

Het creëren van een beleving zit vaak in de details.

​Ziet u het ook al helemaal voor u?  

  • Voorafgaan aan de clinic een presentatie van een ex-NFL speler, 

  • een motiverende speech in de kleedkamer en de muziek knalt aan, 

  • iedereen trekt een gepersonaliseerd American Football jersey aan, 

  • de eye-black (zwarte strepen) onder de ogen,

  • teamwork, discipline, strategy en fun tijdens de clinic, 

  • ter herinnering aan de deze dag gaat er een gesigneerde bal of gepersonaliseerd shirt mee naar huis. 

American Football is bij uitstek de teamsport waar vele metaforen te vinden zijn voor de uitdagingen binnen uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Clinics op locatie

Behalve op onze thuislocatie in Alphen aan den Rijn verzorgen wij ook American Football clinics op andere locaties. Op een voetbalveld, in het park of op het strand. Wij komen naar jullie toe komen!

Let wel op dat de kosten hoger zullen zijn voor clinics op locatie t.o.v. clinics op ons eigen locatie. 

Locatie Pro Football Clinics
Sportpark de Bijlen 4
2404 LN, Alphen aan den Rijn
0655157515

American football - de mooiste teamsport ter wereld

© 2020 by Pro Football Clinics B.V. 

Pro Football Clinics